Help mee aan de doorontwikkeling van De Digitale Spoelkeuken!

Beste mensen,

Bij deze wil ik jullie uitnodigen om mee te denken aan de doorontwikkeling van de Digitale Spoelkeuken!

We maken hiervoor gebruik van dit forum. Om mee te doen kun je een account aanmaken via deze link:

https://discourse.publicspaces.net/signup

Het PublicSpaces manifest is het fundament van de Digitale Spoelkeuken. Op basis van dit manifest en gesprekken is de eerste vragenlijst tot stand gekomen.

Het afgelopen jaar hebben een aantal organisaties de Digitale Spoelkeuken doorlopen. Een deel van de resultaten kun je op de Spoelkeuken website vinden.

Uit de evaluaties en gesprekken met deelnemers zijn een aantal punten voortgekomen die voor verbetering vatbaar zijn. Die hebben we verzameld op onze Gitlab omgeving. De Gitlab omgeving is tevens de plek waar openbaar doorwerken aan het verbeteren van de vragenlijst.

Op basis van deze verbeterpunten hebben we nu een aantal aantal uitgangspunten gedefinieerd voor het verbeteren van de vragen op de vragenlijst. Die uitgangspunten willen we met jullie bespreken.

We zijn benieuwd naar jullie bijdragen!

NB: Om misverstanden te voorkomen: niet al jullie opmerkingen en suggesties kunnen worden verwerkt in de nieuwe vragenlijst. Uiteindelijk is het laatste woord aan PublicSpaces om hierin een beslissing te nemen.

PS: Schroom ook niet om contact op te nemen als je vragen, op- en/of aanmerkingen hebt over de opzet of werking van het forum. We zullen dit ook verder fine-tunen op basis van jullie feedback. Hiervoor kun je gebruik maken van de Meta categorie op dit forum.

UPDATE: De uitgangspunten staan op het forum.